…MEER DAN ALLEEN LICHT – OOK VOOR PARTICULIEREN

Welkom in Beuningen bij Nederlands’ grootste verlichtingsshowroom.

In Beuningen bij Nijmegen bevindt zich de grootste lampen- en verlichtingsshowroom van Nederland. Op 1.000 m2 treft u alle smaken en stijlen lampen aan. Hanglampen, vloerlampen, wandlampen, tafellampen, schemerlampen, kroonluchters, plafonniers, spotjes, buitenverlichting, badkamerlampen, etc. Van rustiek tot design, van klassiek tot modern, en een enorme collectie LED lampen en LED verlichting.

Alle stijlen en smaken verlichting hebben hun eigen plaats in onze collectie.
Naast de lampen en verlichting vindt u bij Webo ook een beperkte collectie exclusieve meubelstukken en decoratieve woonaccessoires; om uw interieur een uniek, eigen accent te geven.

De foto’s op deze pagina geven u een indruk van onze showroom. De collectie wisselt continue. Van alle 60 merken en ontwerpers die wij vertegenwoordigen in Nederland hebben we een gedeelte van de collectie hangen. Uiteraard is elke lamp uit de totale collecties van die verlichtingsfabrikanten en ontwerpers van lampen te bestellen bij ons. De webshop op deze website beperkt zich tot een klein gedeelte van ons totale assortiment.

VERLICHTINGSEXPERTS

verlichting bepaalt de sfeer

De Webo verlichtingsexperts helpen dagelijks particulieren en bedrijven om de gewenste sfeer in een ruimte te realiseren. Samen met de klant, architect of interieurontwerper bekijken onze adviseurs de grootte van de ruimte, de vorm van de ruimte en eventuele opvallende bouwelementen, hoeveel licht er binnenkomt, wat het doel is van de ruimte en welke uitstraling u wilt bereiken. En, niet onbelangrijk, uw smaak en andere wensen.

Bij Webo Verlichting ziet u alle stijlen bij elkaar en kunt u verlichtingsarmaturen met elkaar vergelijken. Neem vooral uw verlichtingsplan of een tekening van de ruimte mee, onze verlichtingsadviseurs weten uit ervaring welke soorten verlichting er in een ruimte toegepast kunnen worden en of u daarmee de gewenste sfeer creëert.

Heeft u veel vragen of veel verlichting nodig en wilt u zeker weten dat onze verlichtingsexperts voldoende tijd voor u hebben? Maak dan even een afspraak.

Webo Verlichting, de grootste verlichtingszaak van Nederland. Duizende vierkante meter lampen showroom met alle stijlen en smaken verlichtingsarmaturen. De grootste verlichtingsshowroom van Nederland.
DE BEKENDE KOEPEL LANGS DE A73

de grootste verlichtingsshowroom van Nederland

Op Park de Heuve in Beuningen bij Nijmegen, direct aan de snelweg A73, staat de showroom van Webo Verlichting. De herkenbare koepel van de showroom is zichtbaar vanaf de snelweg. In de avond neemt de koepel telkens andere kleuren aan. Een sfeervol lichtspel.

In onze verlichting showroom vindt u, op meer dan duizend vierkante meter, een compleet scala aan exclusieve verlichting en een groot programma basis verlichting.

DUIZENDEN LAMPEN

meer dan 60 merken en ontwerpers van lampen

Webo Verlichting vertegenwoordigt in Nederland meer dan 60 merken en ontwerpers van lampen en verlichtingsarmaturen. Dat zijn duizenden lampen. Daarom is het voor ons niet te doen om alle modellen uit de lampencollecties van alle ontwerpers en merken in onze showroom te hangen. Het is dus goed mogelijk dat de lamp die u op deze site of op social media heeft gezien, niet (meer) in de showroom hangt. Wilt u daar zeker van zijn voordat u komt? Vraag het ons dan even via het contactformulier op deze site. We reageren zo spoedig mogelijk.

WELKOM IN BEUNINGEN

laat u verrassen en inspireren

Wij verwelkomen u graag binnenkort in onze lampen en verlichting showroom! Een bezoek aan Webo Verlichting verrast u telkens weer en duizenden lampen brengen u zeker op nieuwe originele woonideeën. Continue laten we in onze showroom nieuwe design lampen zien van bekende ontwerpers en veelbelovend jong talent. Ook de nieuwe lampen en verlichtingsarmaturen van onze gewaardeerde verlichtingsfabrikanten krijgen altijd een bijzondere plaats in onze showroom.

Kom naar Beuningen (bij Nijmegen) en laat u verrassen en inspireren! Beslist de moeite waard en de koffie/thee staat klaar.

UITGELICHTE VERLICHTINGSARMATUREN