AL MEER DAN 50 JAAR

De derde generatie aan het roer

FAMILIE VAN WORKUM

Meer dan 60 jaar geleden, te weten in 1960, richtte grootvader Van Workum Webo op. Indertijd als een groothandel waar ook de eerste lampen werden verkocht aan verlichtingszaken in Nederland. Er kwam ook een eigen verlichtingsketen in Nederland bij met verschillende verlichtingswinkels en met zoon Geert aan zijn zijde groeide het bedrijf flink door. De locaties werden steeds mooier en groter op plaats te bieden aan het alsmaar groeiende aantal merken dat Webo in Nederland vertegenwoordigt.

Anno nu heeft de derde generatie het roer overgenomen. De zonen Roy en Jeroen zijn de uitdaging aangegaan om met Webo Verlichting de volgende stap in de toekomst te zetten. Zij kunnen bouwen en vertrouwen op een vast team van verlichtingsexperts die al vele jaren bij Webo Verlichting werkzaam zijn.

De showroom langs de A73 in Beuningen bij Nijmegen geniet inmiddels door heel Nederland bekendheid. Het is de grootste verlichtingsshowroom van Nederland. De herkenbare koepel van de showroom neemt ‘s avonds allerlei kleuren aan, wat goed te zien is vanaf de snelweg. En wie binnenloopt wordt hartelijk ontvangen met koffie en een persoonlijke benadering door mensen met veel verstand van licht.

CITAAT

Roy van Workum

“In onze showroom hangen duizenden lampen. Voor elk interieur, elke smaak en elk budget. Van aantrekkelijk geprijsde sfeervolle lampen tot exclusieve designs van bekende ontwerpers. Wij willen hét adres zijn waar mensen naar toe gaan om zich te oriënteren op verlichting. Particulieren en bedrijven krijgen bij ons een uitgebreid advies. Verlichting kan namelijk de sfeer in een ruimte maken of breken. Bij nieuwbouw of een grote renovatie is het goed om een verlichtingsplan op te stellen en deze mee te nemen naar onze showroom. Onze verlichtingsexperts denken graag met u mee. Wilt u zeker weten dat onze verlichtingsexperts voldoende tijd voor u hebben? Maak dan even een afspraak via het contactformulier op deze website of bel ons even.”