AL MEER DAN 60 JAAR

De derde generatie aan het roer

FAMILIE VAN WORKUM

Meer dan 60 jaar geleden, te weten in 1960, richtte grootvader Van Workum Webo op. Indertijd als een groothandel waar ook de eerste lampen werden verkocht aan verlichtingszaken in Nederland. Er kwam ook een eigen verlichtingsketen in Nederland bij met verschillende verlichtingswinkels en met zoon Geert aan zijn zijde groeide het bedrijf flink door. De locaties werden steeds mooier en groter om plaats te bieden aan het alsmaar groeiende aantal merken dat Webo in Nederland vertegenwoordigt.

Anno nu staat de derde generatie aan het roer. De zonen Roy en Jeroen zijn de uitdaging aangegaan om met Webo Verlichting de volgende stap in de toekomst te zetten. Zij kunnen bouwen en vertrouwen op een vast team van verlichtingsexperts die al vele jaren bij Webo Verlichting werkzaam zijn.

De showroom langs de A73 in Beuningen bij Nijmegen geniet inmiddels door heel Nederland bekendheid. Het is de grootste verlichtingsshowroom van Nederland. De herkenbare koepel van de showroom neemt ‘s avonds allerlei kleuren aan, wat goed te zien is vanaf de snelweg. En wie binnenloopt wordt hartelijk ontvangen met koffie/thee en een persoonlijke benadering door mensen met veel verstand van licht.