MASTERLIGHT VERLICHTING

De gehele lampen collectie van Masterlight wordt in Nederland vertegenwoordigd door Webo Verlichting. Een deel van de Masterlight collectie is deels online te koop in onze webshop, zie onderaan deze pagina, en deels te koop in onze verlichtingsshowroom in Beuningen bij Nijmegen. Daar ziet u naast Masterlight nog meer dan 60 andere merken verlichting!

OVER MASTERLIGHT

Sinds 1987 is Masterlight producent van kwalitatieve designverlichting in zowel moderne als klassieke stijlen. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1987 is Masterlight een merk dat hoogwaardige en karakteristieke ontwerpen ontwikkelt die voortkomen uit de creatieve vaardigheden van ervaren ontwerpers. Deze ontwerpers gebruiken alleen de beste Europese materialen en componenten voor de productie van de verlichtingsarmaturen. Het Masterlight designteam is aanhoudend bezig met de ontwikkeling van kwaliteit, duurzaamheid en innovatie binnen de Masterlight verlichtingscollectie.

Naast de productie van interieurverlichting voor de consumentenmarkt, heeft Masterlight zich ook gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van projectverlichting en retailverlichting.

MASTERLIGHT WEBSHOP LAMPEN ONLINE