LECLERCQ & BOUWMAN

De gehele lampen collectie van Leclercq & Bouwman Verlichting wordt vertegenwoordigd door Webo Verlichting. De Leclercq & Bouwman collectie is deels ook online te koop in onze webshop. In de showroom in Beuningen ziet u diverse lampen en armaturen van Leclercq & Bouwman en nog eens 60 andere merken verlichting.

OVER LECLERCQ & BOUWMAN

Denise Leclercq en Jack Bouwman focussen op het creëren van innovatieve en luxueuze interieurverlichting. Ze noemen hun lampen een “nieuwe dimensie in verlichting,” wat betekent dat ze streven naar originele ontwerpen en concepten. Deze lampen worden met veel aandacht voor kwaliteit en luxe vervaardigd, maar ze proberen tegelijkertijd betaalbaar te blijven voor hun klanten.

Leclercq & Bouwman produceren hun lampen in eigen beheer door middel van traditioneel handwerk in verschillende locaties, waaronder Nederland, Italië en het verre Oosten. Ook dit ambachtelijke vakmanschap benadrukt de exclusiviteit van hun producten.

LECLERCQ & BOUWMAN WEBSHOP LAMPEN ONLINE
WELKOM IN BEUNINGEN

laat u verrassen en inspireren

Wij verwelkomen u graag binnenkort in onze lampen en verlichting showroom waar een deel van de Leclercq & Bouwman verlichtingscollectie hangt! Een bezoek aan Webo Verlichting verrast u telkens weer en duizenden lampen brengen u zeker op nieuwe originele woonideeën. Continue laten we in onze showroom nieuwe lampen collecties van Leclercq & Bouwman zien en van meer dan 60 andere merken, bekende lampen ontwerpers en veelbelovend jong talent.

Kom naar Beuningen (bij Nijmegen) en laat u verrassen en inspireren! Beslist de moeite waard en de koffie/thee staat klaar.

Wilt u een uitgebreid advies? Maak dan van te voren even een afspraak (niet op zaterdag), zodat u zeker weet dat onze lichtadviseurs ook voldoende tijd voor u hebben. Neem dan ook uw lichtplan mee en laat u adviseren door onze verlichtingsexperts.