ETH, EXPO TRADING HOLLAND

De gehele lampen collectie van ETH wordt vertegenwoordigd door Webo Verlichting. De ETH collectie is deels online te koop in onze webshop. In de showroom in Beuningen ziet u diverse lampen en armaturen van ETH en nog eens 60 andere merken verlichting.

OVER ETH

ETH is al meer dan 40 jaar producent én importeur van armaturen, lichtbronnen en schakelmateriaal. ETH, Expo Trading Holland, richt zich op trendy en betaalbare verlichtingsarmaturen.

ETH WEBSHOP LAMPEN ONLINE
WELKOM IN BEUNINGEN

laat u verrassen en inspireren

Wij verwelkomen u graag binnenkort in onze lampen en verlichting showroom waar een groot gedeelte van de ETH lampencollectie hangt! Een bezoek aan Webo Verlichting verrast u telkens weer en duizenden lampen brengen u zeker op nieuwe originele woonideeën. Continue laten we in onze showroom nieuwe lampen collecties van ETH zien en van meer dan 60 andere merken, bekende lampen ontwerpers en veelbelovend jong talent.

Kom naar Beuningen (bij Nijmegen) en laat u verrassen en inspireren! Beslist de moeite waard en de koffie/thee staat klaar.

Wilt u een uitgebreid advies? Maak dan van te voren even een afspraak (niet op zaterdag), zodat u zeker weet dat onze lichtadviseurs ook voldoende tijd voor u hebben. Neem dan ook uw lichtplan mee en laat u adviseren door onze verlichtingsexperts.