BLIJ DESIGN

De gehele lampen collectie van Blij Design wordt vertegenwoordigd door Webo Verlichting. De Blij Design collectie is online te koop in onze webshop. In de showroom in Beuningen ziet u diverse lampen en armaturen van Blij Design en nog eens 60 andere merken verlichting.

OVER BLIJ DESIGN
Blij Design in 2019 ontstaan. Een jong Nederlands bedrijf waar ze ontwerpen maken waar ze zelf en wij ook, blij van worden. Bij de ontwikkeling van de lampen laten de designers van Blij Design zich inspireren door natuurlijke vormen en het lijnenspel dat daardoor ontstaat.

Blij Design lampen worden in Nederland handmatig geproduceerd. Blij Design produceert op een zo duurzaam en eerlijk mogelijk manier.

BLIJ DESIGN WEBSHOP LAMPEN ONLINE
WELKOM IN BEUNINGEN

laat u verrassen en inspireren

Wij verwelkomen u graag binnenkort in onze lampen en verlichting showroom waar een groot gedeelte van de Blij Design lampencollectie hangt! Een bezoek aan Webo Verlichting verrast u telkens weer en duizenden lampen brengen u zeker op nieuwe originele woonideeën. Continue laten we in onze showroom nieuwe lampen collecties van Blij Design zien en van meer dan 60 andere merken, bekende lampen ontwerpers en veelbelovend jong talent.

Kom naar Beuningen (bij Nijmegen) en laat u verrassen en inspireren! Beslist de moeite waard en de koffie/thee staat klaar.

Wilt u een uitgebreid advies? Maak dan van te voren even een afspraak (niet op zaterdag), zodat u zeker weet dat onze lichtadviseurs ook voldoende tijd voor u hebben. Neem dan ook uw lichtplan mee en laat u adviseren door onze verlichtingsexperts.