...meer dan alleen licht ook voor particulieren
Kroonluchter

Welkom bij Nederlands' mooiste en grootste lampen en verlichting toonzaaL in beuningen. een klein gedeelte van onze lampen collectie is te vinden in onze lampen webshop.

Inspiratie opdoen in Nederlands grootste verlichtingsshowroom?Duizenden lampen in onze showroom.

Op de pagina Inspiratie en in onze webshop kunt u al inspiratie op doen voor alle soorten verlichting. Voor de echte beleving komt u naar Beuningen. De grootste verlichtingsshowroom van Nederland.

Webo Verlichting is importeur en dealer van meer dan 60 merken en ontwerpers van lampen. Ondanks dat we de grootste verlichtingsshowroom van Nederland hebben,met duizenden lampen, kunnen daar onmogelijk alle lampen van elke ontwerper getoond worden. Alle lampen die u in Webo inspiratie-uitingen ziet staan, op deze site, in advertenties of op Facebook, zijn van merken en ontwerpers die Webo vertegenwoordigt, maar ze hangen niet allemaal permanent in onze showroom. Indien nog voorradig kan Webo deze lampen voor u bestellen bij de fabrikant of ontwerper.

In Beuningen treft u een prachtige grote showroom van 1.000 m2 met verlichting voor elk interieur, elke smaak en elk budget. Meer dan 60 merken zijn er vertegenwoordigd. Van aantrekkelijk geprijsde sfeervolle lampen tot exclusieve designs van bekende ontwerpers en unieke exemplaren van jong talent. Webo heeft het!

De heer R. van Workum: “Voor Nederland, willen we hét adres zijn waar mensen naar toe gaan om zich te oriënteren op verlichting. Op deze site kunt u al wat inspiratie opdoen, maar dat is niks vergeleken met onze showroom. Particulieren en bedrijven krijgen bij ons uitgebreid advies van lichtexperts met vele jaren ervaring. Klanten kunnen zelf een lichtplan maken middels onze instructie. Verlichting kan de sfeer in een ruimte maken of breken. Daarom denken we met onze klanten mee en helpen we op verzoek graag bij het een verlichtingsplan.”

Lampen en verlichting enorme collectie

Op Park de Heuve in Beuningen, direct aan de snelweg A73, staat de herkenbare koepel showroom van Webo Verlichting. In de avond neemt de koepel telkens andere kleuren aan. Een sfeervol lichtspel.

Lampen en verlichting, Webo laat u graag zien dat verlichting meer is dan licht. Een lamp, betere of sfeervollere verlichting? In onze verlichting showroom vindt u, op meer dan duizend vierkante meter, een compleet scala aan exclusieve verlichting, lampen en woonaccessoires: alles wat wonen sfeervol en gezellig maakt. Welke lamp bij uw interieur past en de juiste sfeervolle verlichting geeft willen de verlichtingsadviseurs van Webo u graag vertellen. Hanglampen, vloerlampen, wandlampen, tafellampen, schemerlampen, kroonluchters, plafonniers, spotjes, buitenverlichting, alle soorten lampen treft u in de showroom in Beuningen aan. Van rustiek tot design, van klassiek tot modern, led lampen en led verlichting, alle stijlen en smaken verlichting hebben hun eigen plaats in onze collectie. Naast de lampen en verlichting vindt u bij Webo ook exclusieve meubelstukken en decoratieve woonaccessoires; alles om uw interieur een uniek, eigen accent te geven.


Verlichting en lampen webshop

In onze lampen webshop vindt u een klein gedeelte van onze functionele verlichting en blikvangende lampen. Ook staat een gedeelte van onze lampen aanbiedingen in de verlichtingswebshop. 

Voor alle lampen van het verlichtingsmerk STEINHAUER heeft Webo een aparte webshop. U kunt deze bereiken middels de volgende link: STEINHAUER WEBSHOP

Projectverlichting

Bent u architect of aannemer? Ook u zijn wij graag van dienst op het gebied van project verlichting. Of het nu gaat om de verlichting in een kantoorpand, een horecagelegenheid of een schip, Webo Verlichting biedt u de kennis van vele jaren ervaring en het inzicht in de nieuwste verlichting trends en ontwikkelingen.


Ook voor zeer exclusieve bijzondere lampen of kroonluchters kent Webo de weg naar bekende en jonge veelbelovende ontwerpers in Europa en daarbuiten.

Klantenpas Webo Verlichting

Webo Verlichting heeft voor u een persoonlijke klantenpas.

Klantenpashouders worden op de hoogte gebracht, via e-nieuwsbrieven en mailings, van de nieuwste verlichting trends en ontwikkelingen, speciale acties, lampen aanbiedingen en onze jaarlijks terugkerende Italiaanse Weken. Bovendien profiteert u van zeer aantrekkelijke prijzen op de lampen en verlichting van Webo Verlichting!


Klantenpas aanvragen

Lampen en Verlichting showroom

Wij verwelkomen u graag
binnenkort in onze lampen en verlichting showroom!
Een bezoek aan Webo Verlichting
verrast u telkens weer en duizenden lampen brengen u zeker op nieuwe originele
woonideeën.

Kom naar Beuningen (nabij Nijmegen) en laat u verrassen en inspireren! Continue ziet u nieuwe design lampen in onze showroom van bekende en opkomende ontwerpers.

Lampen en verlichtingsnieuws via HIGHLIGHTS

Nieuwe lampencollecties, Italiaanse Weken, SALE acties, ... Als u zich nu inschrijft voor onze E-Nieuwsbrief HIGHLIGHTS bent u als eerste op de hoogte van onze lampen en verlichtingsacties!